Resultaten voor kat ineens agressief tegen andere kat

kat ineens agressief tegen andere kat
Kat agressief? Weetjes over Katten.
6 maart 2016 Fred Kat agressief? Het is heel normaal als katten soms agressief zijn tegen andere katten en honden bij de verdediging van het territorium. Het is echter niet normaal als ze altijd agressief zijn, of als ze mensen aanvallen.
mijn kat blaast ineens tegen de andere kat? Dierenforum.
Home Forums Huisdier Vragen Katten. mijn kat blaast ineens tegen de andere kat? Discussie in Katten gestart door bertuitroermond, 24 jan 2007. 24 jan 2007 Berichten.: 3 Leuk Bevonden.: Hallo.ik zal eerst even het hele verhaal vertellen, ik had een katertje, die ik al sinds kitten in huis heb.
Katten die plotseling vechten Praktijk voor Kattengedrag. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. Google. Pinterest. Twitter.
Behandeling bij sproeien, plassen in huis, stress bij katten en andere gedragsproblemen. Hoe werkt het? Opvoedgids voor kittens. Plassen in huis en sproeien. Eerste hulp bij een kat die in huis plast. Hoe herken je blaasproblemen bij de kat. Sproeien in huis. Urine van je kat opvangen. Aanschaf en opvoeding van een kat. De introductie van een nieuwe kat. Een kat straffen? Een kat of kitten kiezen. De prijs van een kat. De aanschaf van een kitten. Wat heb je nodig voor een kitten? Hoe oud is dit kitten? Een kitten opvoeden. Katten en stress. Krabben aan de meubels. Mijn kat is ineens agressief.
Wat te doen bij agressieve katten? JouwDierenartsaanHuis.
Het komt voor dat katten ineens agressief gedrag naar elkaar gaan vertonen. Vaak is dit omgerichte agressie: De agressie is eigenlijk bedoeld voor een andere kat bv. een buurtkat, maar omdat ze daar niet bij kunnen bv. omdat ze binnen moeten blijven richten ze de agressie op een andere kat in de buurt of de eigenaar. Het vaakst komt agressie voort uit territoriumdrang. Katten zijn hele territoriale dieren en zullen hun gebied, hun territorium, verdedigen tegen indringers.
FOK.nl cookie-informatie.
Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld youtube, foto's' van diensten als flickr of picasa, en like knoppen van sociale mediasites als twitter en facebook. gebruiken we onderdelen en dus cookies van onder andere Facebook, Hyves, Twitter, truste, Google, Youtube, Vimeo Flickr, LastFM, Google Maps, AppNexus, AddThis.
Mijn kat is ineens agressief Praktijk voor Kattengedrag. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. Google. Pinterest. Twitter.
Katten hebben uitstekende oren en zien andere dingen dan wij. De kans is daarom groot dat een kat geschrokken is van iets dat wij totaal niet gezien of gehoord hebben. Helaas denken veel eigenaren dat er bij een agressieve kat iets mis is in het kopje, dus een hersentumor of iets vergelijkbaars. Dat komt echter veel minder vaak voor dan je denkt. Bedenk: de hatelijke uitdrukking die kat spoort niet is nooit van toepassing! Lees ook: De leukste kattenboeken. Een agressieve kat niet straffen. Volgens sommigen moet je een agressieve kat laten zien wie de baas is. Dat is niet alleen een misverstand, maar kan ook gevaarlijk zijn. Een agressieve kat kan zich tegen je keren, met alle nare gevolgen van dien! Straffen zal het probleem altijd verergeren, nooit oplossen. Pijn als oorzaak voor agressie. Een kat die ineens agressief wordt, kan pijn hebben of ziek zijn.
Katwaardig. Praktijk voor kattengedragstherapie. HOME.
Hand-out introductie van katten. Hand-out Communicatie van de kat. Hand-out schoonmaken van urine-plekken. Informatie Buddy's' Bite. Wilt u blogs van mij lezen? Klik dan door. naar het archief. MIJN BLOGS IN HET ARCHIEF. De laatste week werd ik enkele malen gebeld door ontredderd kattenpersoneel. Wat was er aan de hand? Hun kittens die altijd samen optrokken, speelden, sliepen, altijd alles samen deden, waren voor het eerst naar buiten geweest en sindsdien vechten ze met elkaar. Komen ze elkaar tegen in huis, dan breekt er direct een gevecht los, waarbij de haren in het rond vliegen. Er wordt gemept met uitstaande nagels, gebeten, gegild. En eerder deden ze echt alles samen. Hoe kan dit nu ineens? In de eerste plaats moet net als bij elke gedragsverandering een lichamelijke oorzaak uitgesloten worden. Misschien heeft een van hen pijn, is hij ziek, waardoor hij agressief op de ander reageert. Dus, ook hier, eerst naar de dierenarts en de katten lichamelijk laten nakijken. Als er geen lichamelijke oorzaak gevonden wordt, moet er een andere reden voor deze gevechten zijn.

Contacteer ons