Op zoek naar kat blaast naar andere kat?

kat blaast naar andere kat
mijn kat blaast ineens tegen de andere kat? Dierenforum.
Home Forums Huisdier Vragen Katten. mijn kat blaast ineens tegen de andere kat? Discussie in Katten gestart door bertuitroermond, 24 jan 2007. 24 jan 2007 Berichten.: 3 Leuk Bevonden.: Hallo.ik zal eerst even het hele verhaal vertellen, ik had een katertje, die ik al sinds kitten in huis heb. na twee jaar is er een ander katertje bijgekomen dat ik via een asiel in huis heb genomen. na de gebruikelijke gewenningsperiode ging het prima samen en hebben ze twee jaar in alle vrede naast elkaar geleefd. ze lagen zelfs samen in de mand en ze wasten elkaar. ik ben een jaar geleden verhuisd van een klein flatje naar een behoorlijke woning met een kattenluikje.
Je kat laten wennen aan andere katten? Dierenvreugde.
Richt een aparte kamer in voor de nieuwe aanwinst. Voor de nieuweling is het waarschijnlijk al erg stressvol geweest om meegenomen te worden naar een ander huisje en gelijk in het territorium van een andere kat te zijn kan beangstigend zijn.
Katwaardig. Praktijk voor kattengedragstherapie. Hand-out introductie van katten.
Vervolgens brengt u de geur naar de andere kat door deze met ongewassen handmet geur van de andere kat eraan dus te aaien of door het washandje over hem heen te wrijven. Dit doet u regelmatig bij beide katten. U doet dit enkele malen per dag, afhankelijk van uw eigen tijd.
Je kat laten stoppen met blazen wikiHow.
Als je kat aan het blazen is en er zijn geen veranderingen in zijn omgeving of zijn temperament, dan kan het zijn dat hij blaast omdat hij pijn heeft. Overweeg om je kat mee te nemen naar de dierenarts. Oplossen van agressie naar andere huisdieren.
Vechtgedrag bij katten Weetjes over Katten.
Ook niet geholpen poezen en dan vooral tijdens de krolsheid en zwangerschap kunnen anderen stevig toetakelen. Zware gevechten tussen dieren van een verschillend geslacht komen zelden voor. Zoeken in alles. Zoeken naar: Zoeken Kies Categorie bericht. Kies Categorie bericht Categorie selecteren. Belevenissen van/met de kat.
Kat blaast naar mij Kattenforum De Kattensite.
Hoe is het contact geweest met andere katten in het asiel? Misschien dat daar een oplossing ligt als je een heel sociaal katje erbij neemt dat ze het ziet, hoe het ook kan.Lastig hoor dit. Kruimel, Iris, Juli, Jimmy Guus, Hector en Jack. Berichten: 1357 Lid geworden op: 31 mar 2009 1042: Locatie: Amsterdam. Re: Kat blaast naar mij.
Grommen en blazen Praktijk voor Kattengedrag. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. Google. Pinterest. Twitter.
De kat is in essentie bang, maar wil indruk te maken op de tegenstander door zich groot te maken en hoopt dat deze wegloopt. In al deze gevallen zal een kat blazen. Schrikken en pijn. Katten die schrikken vooral onzekere katten blazen, zowel naar mensen als naar andere katten.

Contacteer ons